duminică, 22 iulie 2012

Sandale Vitulli Moda cu platformă - vândute

Sandale originale Vitulli Moda (Italia), din piele naturală fină (atât în exterior cât și în interior), elegante și comode în același timp (caracteristici ce pot fi găsite mai rar împreună)!
"Firma Vitulli Moda a fot înființată de familia Vitulli și se ocupă cu producţia de încălţăminte de peste 5 generaţii. Această bogăţie de cunoştinţe în ceea ce privește calitatea, măiestria şi tehnica de a produce încălțăminte cu formă calibrată şi adaptată la nevoile clientului au fost transformate în experienţa curentă a producției Vitulli de astăzi.
Toate materialele folosite sunt de calitate superioară și sunt selectate în funcţie de caracteristici cum sunt finețea, flexibilitatea și durabilitatea , toate acestea fiind necesare în același timp pentru calitatea produsului. Forma, tocurile, tălpile - sunt actualizate mereu pe baza de cercetarilor de piaţă, a tendinţelor de vânzări, ţinând cont de nevoia de confort a clienților." - sursa: Vitulli Moda Italia
Având în vedere că firma produce serii mici iar în România produsele lor nu se găsesc, aici aceste sandale pot fi considerate unicat!
Un detaliu important: talpa interioară (platforma) are formă ergonomică! (se vede în foto 6)
Mărimea: 36 - scrisă pe talpă, lungimea măsurată a tălpii interioare = 23,5 cm - deci merge și pentru mărimea 37.
Stare: perfectă (purtate o singură dată, 30 minute)
Preț: 189 ron
Notă: prețul lor la cumparare a fost 170 euro, prețuri la sandale Vitulli Moda pot fi verificate aici (click) în partea de jos a paginii.
(click pe imagini pentru vizualizare)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CILCK pe "POSTARI MAI VECHI" pentru a viziona toate articolele !


Alt convertor de marimi standard

Alt convertor de marimi standard

Banner exchange

Ziarul .
Blog Romascan