marți, 21 februarie 2017

Cum să ai haine/încățăminte/accesorii de firmă cu 80% REDUCERE


Mărturisesc că sunt pasionată de calitate în toate ariile vieții. Bineînțeles, și când vine vorba despre îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.
Orice s-ar spune, calitate la prețuri mici nu se găsește, așa că, dacă ne-o dorim, suntem nevoite să mai facem din când în când câte o investiție.
Perioada reducerilor ne oferă posibilitatea să obținem calitate la prețul cel mai mic, astfel încât mă grăbesc să dau mai departe reducerile consistente pe care le-am găsit zilele astea pe un site tare drag mie Mycloset.ro
***






Mi-a plăcut foarte mult rochia de la Calvin Klein din imagine care este redusă de la prețul inițial de 1200 lei la doar 299 lei - poate fi comandată online AICI-link.






De aceeași reducere excelentă 1200 -> 299 lei beneficiază și rochia cu motive florale și culorile curcubeului - de la Maggy London (imaginea de mai jos) - poate fi comandată online de AICI-link.







Bluzița de mătase naturală cu broderie fină de la Nicole Miller este redusă de la 2100 lei la 599 lei - poate fi comandată AICI-link. Poate părea mult...dar e ceea ce eu numesc "PIESĂ" 😁


La capitolul cizme m-a uimit reducerea unui model de la RSVP din piele naturală (!) cu fermoarul la spate și o porțiune din material elastic pe părți care permite să fie purtate ȘI de persoanele cu picioare mai plinuțe. Reducerea este de la 1230 lei la doar 243 lei - chiar nu am văzut cizme înalte din piele naturală la acest preț nicăieri. Pot fi comandate online de AICI-link.



Deoarece sunt fan al încălțămintei din piele întoarsă, mi-au plăcut foarte mult cizmele elegante de la Nine West Jacobe cu o împletitură în față și fermoar la spate - reduse de la 1610 lei la doar 360 lei pe negru și 875 pe grena. Sunt filmate în acest clip și pot fi comandate online AICI-link. O minunăție... pe bune 👯
Pantofii de la Nine West Garrie nu cred că au nevoie de prezentare.. 😁 fiind de o finețe care se vede cu ochiul liber :)), aceștia fiind reduși de la 1200 lei la doar 315 lei. Modelul și calitatea pielii sfidează toate prostioarele de pantofi din diverse materiale care există pe piață. Pot fi comandați online AICI-link (există disponibile aproape toate mărimile plus că sunt și pe negru).



O poșetă încăpătoare din piele naturală de la Cole Haan Benson mi-a furat inima de-a dreptul :)) probabil pentru că îmi place simplitatea și doresc să-mi încapă toate cele în ea :)). Are 3 compartimente mari și 2 mici. Este redusă de la 2350 lei la 926 lei și poate fi comandată online de AICI-link.



Cireașa de pe tort este reprezentată de reducerile la bijuterii (link) 😁 Am ales să vă arăt inelul de argint placat cu aur de 18K din imagine care are montate central un onyx verde înconjurat de cristale mai mici de cuarț fumuriu... mmmm... desigur e necesar să-l "asezonăm" cu o ținută adecvată. Este redus de la 2650 lei la 366 lei și poate fi comandat online AICI-link.
Puteți vedea celelalte bijuterii care au reducere AICI-LINK.





Cu speranța că informația a fost de folos, vă invit să vizitați și produsele de vânzare de pe blog și vă mai aștept pe-aici cu drag 💗

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CILCK pe "POSTARI MAI VECHI" pentru a viziona toate articolele !



Alt convertor de marimi standard

Alt convertor de marimi standard

Banner exchange

Ziarul .
Blog Romascan