luni, 30 decembrie 2019

Cum ne îmbrăcăm frumos de Revelion la prețuri decente.. (+ film fain)


Cred că toate femeile, indiferent de vârstă, vor să arate bine în serile speciale cum este de exemplu seara de Revelion. În funcție de forma corpului, de gusturi dar și de buget, putem alege ceva care să ne avantajeze.

Una dintre caracteristicile deloc de neglijat ale unei rochii pe care o purtăm într-o astfel de seară este să fie comodă, adică să ne simțim bine în ea. Deoarece, dacă e în trend, dar ne incomodează pe ici pe colo, ne va strica seara și nu vom putea gusta din bucuria întâlnirii cu rudele sau prietenii. Concret: propun să nu-ți iei rochii cu o mărime mai mică sau care să-ți vină prea fix.

De asemenea, doamna designer Ava Precup ne sfătuiește într-un articol: "Dacă fluctuează greutatea, să aibă grijă să își schimbe sutienele și desuurile. Pentru că, dacă au mărimea care trebuie, se schimbă vizual atât de mult dacă pe dedesubt ai ce trebuie. La noi e greu să primești sfaturi personalizate pentru alegerea lenjeriei în magazine, dar online sunt bloguri de unde pot afla lucruri prețioase".

Sinceră să fiu, mie mi-a fost suficient să-mi iau dimensiunie corect cu centimetrul și să le compar cu cele din tabelul de măsuri aflat pe pagina oricărui sutien (click pe Bra helper) și niciodată n-am dat greș cu lenjeria de la Astratex - uite ce modele faine au AICI-link.

Totuși, poate că cel mai important lucru de care să ținem cont este cel despre care vorbește desiner-ul Ava Precup: "Când îți cumperi haine, haina trebuie să fie frumoasă, să fie de calitate, dar să nu atragă privirea mai mult decât tine. Tu să porți haina, nu haina să te poarte pe tine", iar eleganța nu se măsoară în centimetrii de pe șolduri 😁.

Chiar dacă e prea târziu pentru o comandă online, îți las niște link-uri ale unor site-uri care au prețuri cuminți și propmoții aproape tot anul - drept pentru care eu le vizitez și comand destul de des:

DyFashion - rochii foarte frumoaseeee la prețuri foarte faine - AICI-link.

B-mall (haine de firmă) - reduceri AICI-Llink.

Mycloset - când sunt reduceri e ok - AICI-link.

Iar când vine vorba despre înclțăminte, deschid pagina celor de la Modlet și verific reducerile.. la piele naturală 😁 pe pagina DePurtat AICI-link.

Iată și un top 50 de minunății de purtat de Revelion sau la evenimente speciale...


Iată și filmul promis în titlu.. Este unul care m-a topit cu bunătatea și candoarea pe care mi le-a dăruit. De aceea îl dau mai departe. Se numește "Unde crește speranța" și îl poți viziona mai jos, sper să vă placă, vizionare plăcută..



Și pentru că este finalul acestui an, îți doresc ca Noul An să-ți aducă multă sănătate, stare de bine și tot ce îți dorești!
💗😘

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CILCK pe "POSTARI MAI VECHI" pentru a viziona toate articolele !



Alt convertor de marimi standard

Alt convertor de marimi standard

Banner exchange

Ziarul .
Blog Romascan